Sanna Svensson • 070-319 16 25 • info@dittsannajagab.se

Behandlingar

Jag har valt att arbeta med dessa alternativa behandlingar som både passar gammal som ung, frisk som sjuk. De är utmärkta som friskvård och förebyggande behandlingar eller bara som en väldigt skön och avkopplande stund.

En rekommendation är att man provar 3–5 behandlingar, med en behandling i veckan. Oftast blir det stark effekt efter första gången när utrensningen sätts igång. Efter 3:e är det magiskt för många. Det är då det börja hända mycket i kroppen. Sedan underhåller man förslagsvis med en behandling i månaden eller när man behöver en skön och uppfräschande stund.

Givetvis ska du uppsöka läkare för utredning om du misstänker att du lider av någon sjukdom.

KiFlow

Det känns fantastiskt spännande att vara en av de första i Sverige som har köpt in verktyget och genomgått utbildningen för att börja göra tester och behandla med KiFlow. Ordet kommer från kinesiskan som betyder livsenergi.

 • Mäter obalanser
 • Mäter organens tillstånd / energiflöde d.v.s. meridianerna.
 • Behandla med akupunkturplåster / örter
 • Behandla med ljusterapi
 • Behandla med frekvenser (mot bla parasiter, svamp, virus)

Man får en total översikt över organens tillstånd via det autonoma nervsystemet. Verktyget är kopplat till min dator så att man kan följa och läsa av på skärmen hur det ser ut i just din kropp.

Även behandling av högkvalitativa kontrollerade örtpreparat från Herba Plus. Dessa preparat får endast säljas av terapeuter som genomgått utbildning av produkterna.

Ansiktszonterapi är mycket bra att göra i kombination med KiFlow behandling. Då jobbar man med obalanserna från flera håll och får ett snabbare resultat.

Ansiktszonterapi / Naturlig Facelifting

Zonterapi är en naturlig behandlingsmetod för att hjälpa kroppen att läka sig själv. Den kallas även reflexologi och stimulerar kroppen till självläkning via tryck på reflexpunkter. Det kan man göra både i ansikte, fötter, händer och öron. Ett av de största hälsoproblemen är stress. Många som söker hjälp blir sjukskrivna och får mediciner som är det smidigaste behandlingssättet. Sorgligt nog ser man inte till människan och den egentliga orsaken.

Naturlig Facelifting är en varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft. Ansiktsmassagen som fördröjer åldrande processen samtidigt som du blir avslappnad.

Jag behandlar och har behandlat en del sjukskrivna som är utbrända enligt sjukvården. Jag tror att det många gånger ges en för snabb diagnos av utbrändhet, när det faktiskt kan bero på något helt annat. Som t.ex. problem med sköldkörteln. Många uppskattar ansiktszonterapi eftersom det ger en total och djup avslappning samt återhämtning. Dessutom hjälper den för både psykiska och fysiska besvär såsom;

 • Förbättrad mag- och tarmfunktion
 • Mindre stress och oro
 • Bättre sömn
 • Utrensning
 • Ny energi och kraft
 • Förbättrad spänst i hyn, förebygger rynkor
 • Total avslappning
 • Bättre livskvalitet

Under tiden masken verkar, masserar jag dekolletage, axlar, nacke, öron och skalp samt ger en lätt handmassage. Efter att den är borttvättad gör jag en facelifting / ansiktszon terapibehandling och arbetar med mina egen-blandade eteriska oljor. Detta är en fantastisk ”kick” för huden och du ser resultatet omedelbart! Kroppen får sin stimulans genom Ansiktszonterapin som sätter fart på flödet i hela dig. Du får mer energi och ett naturligt lyft!

Ansiktszonterapi är klassad som friskvård.

Corpus Analyzer Pro

Detta är en revolutionerande diagnostik-enhet, ett testverktyg i kategorin kvantmedicin som testar över 40 funktionsgrupper med mer än 250 parametrar.

Testen avslöjar bland annat om du saknar vitaminer/mineraler, som är otroligt viktiga för att kroppen ska fungera optimalt. Vi korrigerar obalanser med unika Herba Plus-tillskott, producerade i Norge.

Corpus Analyzer Pro är ett snabbt, exakt och icke-invasivt spektraltest som använder elektromagnetiska signaler. Systemet kan analyserar viktiga parametrar, såsom hjärta, blodkärl, tarmar, lever, gallblåsa, bukspottkörtel etc. På bara några minuter kan du se kroppsfunktioner från olika perspektiv inom energihälsa. Testresultatet från Corpus Analyser Pro är jämförbara med laboratoriediagnostik. Resultaten presenteras på ett tydligt sätt i kombination med referensvärden.

Reiki Healing

Reiki är en form av healing och är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man hela kroppen. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder ”universell” och ki, som betyder ”livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och Prana i Indien.

Reiki fungerar som en djupt avslappnande och effektiv behandlingsmetod vid smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Du behandlas fullt påklädd ofta med en extra filt på dig för att behålla värmen och öka avslappningen.

Effekter av Reiki som du kan förvänta dig:

 • Frigör stress och spänningar som löser upp energiblockeringar
 • Sänker högt blodtryck och höjer för lågt blodtryck
 • Stärker immunförsvaret och kroppens naturliga förmåga till läkning
 • Renar kroppen från gifter och slaggprodukter
 • Djupgående avslappning och bättre sömn
 • Frigör känslor så att de kommer upp till ytan och upplöses
 • Lindrar smärta och obehag som orsakas av störningar o kroppsfunktionerna
 • Ökar intuition och kreativitet, man tänker klarare

Reiki Healing är klassad som friskvård.

Öronljus

Behandlingen med öronljus innebär att man med speciella ihåliga vaxljus skapar en varm luftström, som löser upp vaxresterna i örat och med ett undertryck suger ut dem. En djupverkande och fullständig rengöring erhålles och behandlingen är helt ofarlig. Öronljusen är tillverkade av bland annat bivax från bin som pollinerar obesprutade fält. En öronljusbehandling kan upplevas på många olika sätt. En del känner en påtaglig lättnad, en ”ren” känsla och förbättrad hörsel men även minskad susning o.s.v.